ID-kort och körkortsfoto

Id1

Vi har öppet för Drop-In av fotografering till körkort och idkort, måndag till fredag mellan kl 10-16.  På onsdagar har vi drop in fram till kl 18 samt att vi även  bjuder på 25% rabatt på priset. Vill du komma en annan tid så är det tidsbokning som gäller.

Varmt Välkomna in till oss på Ateljé Karlheden på Södra Hamngatan 16 i Uddevalla, vi fotograferar  för körkort, visum och utländska pass. Vi vet vilka regler som gäller vid olika typer av ID-foto, vilket betyder att du får rätt foto till rätt ändamål. Ta gärna kontakt med oss för mer information. Vi tar 245 kr för en fotografering. På onsdagar tar vi  kr 184 kr för fotografering.

Vi fotograferar några bilder så att ni själva kan välja vilket som ni vill använda.

Drop-in för foto till ID-kort

När du ska skaffa körkort eller en ID-handling är det viktigt att ha ett giltigt foto. Det ska uppfylla olika kriterier och vi är väl insatta i hur fotot ska tas för att det ska bli godkänt. Ett kort till körkort, visum eller andra ID-handlingar ska bland annat ha god kvalité, vara maximalt ett år gammalt och det får inte förekomma skuggor på fotot. Du ska titta rakt in i kameran och ögon samt pupiller ska synas tydligt på fotot. Dessutom finns det krav på mycket bra skärpa samt storlek på fotot. Vi ser till att alla kriterier, både de nämnda och övriga krav, uppfylls.

Du är välkommen in för att ta foto när det passar dig. Fotograferingen går snabbt och inom 5 minuter är bilderna klara. Har du frågor? Då är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0522-166 67.

Gilla oss på Facebook

Öppettider

Måndag-Fredag har vi öppet 10-16 (eller längre om vi är på plats..) samt till 18 på onsdagar.

Hitta oss

Södra Hamngatan 16, Uddevalla