Student

  • studentfotografering i Uddevalla

Ett studentkort behöver inte bara vara det som mamma vill hänga på väggen, vi tar förstås klassiska bilder men även  kreativa och moderna bilder. Vi hinner även gå utanför studion och ta bilder i närmiljön kanske runt Bäveån eller de fina bakgårdarna i kvarteret om du vill det. Det stora kruxet brukar vara slipsknuten för killarna men vi brukar kunna fixa det med 😉  Du kan komplettera tagningen med att ta med dina vardagskläder, även egna intressen kan vara kul att ha med så varför inte ta med dig ditt musikinstrument eller kanske fotbollen. Skall du på studentbal vill du kanske hellre ha på dig festblåsan. Vi fotograferar en hel del bilder och garanterar att du kommer att hitta bilder som du gillar.

Studentskyltar

Gör din studentskyltar lokalt i Uddevalla. Vi på Ateljé Karlheden hjälper er med att tillverka  fina studentskyltar.

Kom in med negativ eller foto så hjälper vi er att  scanna, beskära och även göra en viss bildförbättring. Nytt för i år är att vi kan erbjuda er att beställa er studentskylt direkt i vår webbutik, butik.portrattfotografen.se Kom sedan in till vår butik och hämta skylten.

Det finns flera fina varianter på skyltar att välja på. Det finns även möjlighet till vissa förändringar i våra olika skylt-designs. Vill du skapa  helt efter eget huvud så kan vi även hjälpa dig med tillverkningen av den.

Det finns 2 olika varianter av skyltar.

*Klassiska skyltar 399kr. (våra egentillverkade)  Alla våra skyltar tål regn och levereras med en pinne.

*Skyltar i formpressad PVC , tål alla väder-399kr. (Pinne ingår)