Gravid

  • Gravidfoto i Uddevalla

Grattis till graviditeten!

Jag älskar faktiskt att fotografera gravida! Det är ett fint tillfälle att visa er förväntan och glädje inför barnets ankomst, jag brukar också gilla att vara lite mer kreativ under dessa fototillfällen.  Vi leker fram fina bilder tillsammans i studio eller om ni hellre vill det  ute i det fria. Det blir en hel del olika bilder  att välja på vid bildvisningen, både enskilda bilder på  mamma, magen och gärna bilder på båda föräldrarna och även tillsammans med ev.syskon om ni vill det. Jag vill så gärna fånga er gemensamma glädje, kärlek och förväntan inför barnet.

Den bästa tiden att ta gravidbilder är runt vecka 35-38. Då är magen som störst, men du har förhoppningsvis inte samlat på dig så mycket vätska ännu.

Gravid, vi tar fina bilder

Vi hörs av i god tid innan fotograferingen för att se vilken stil på bilder du gillar och diskutera klädseln. Du bestämmer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha på dig.

Bra att tänka på inför fotograferingen: Undvik gärna hårt åtsittande kläder timmarna innan fotograferingen om du vill ha lite mer lättklädda bilder.

Ta även gärna med fräscha underkläder, smycken eller koftor. Åtsittande klänningar kan också vara fint. Kanske även någon personlig pryl ni köpt till barnet, en nalle t.ex.

Vi på Ateljé Karlheden har nu även ett fint erbjudande! Om du bokar en nyföddfotografering så  får du gravidfotograferingen UTAN KOSTNAD!Välkommen att boka tid.

Boka tid för barnfotografering hos oss. Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0522-166 67 eller via e-post, karlheden@portrattfotografen.se

Gilla oss på Facebook