Nyföddfotografering

Det är verkligen ett mirakel och en stor glädje att bli föräldrar och att ha en underbar baby att värna om. Den första tiden går fort förbi.  Nyföddfotografering är något som har blivit allt mer populärt och naturligtvis hjälper vi er på Ateljé Karlheden er med att spara denna ljuvliga tid för alltid!

En nyföddfotografering  sparar minnet av den där allra första tiden, minnet av barnets "litenhet" med de små fingrarna och tårna. Er glädje och närhet med ert älskade underverk. Tillsammans skapar vi ett tidlöst babyfoto som blir ett oersättligt minne för er och kan även bli en uppskattad gåva till nära och kära.

Nyföddfotografering är bäst första två veckorna

Barnet skall helst vara max 2 veckor gammal för en nyföddfotografering. Den behöver bokas in i god tid innan barnet föds. Vi får boka in  5-12 dagar efter det planerade förlossningsdatumet. Vi hör av oss när bokningen närmar sig och behövs det så justerar vi bokningen. Fotograferingen kan ta upp till 4 timmar då vi helst vill att barnet skall somna sött och sova sig igenom sitt livs första fotografering.

Fotograferingen kostar 990 kr men då bjuder vi på en gravidfotografering om ni vill det. Bilder väljer ni ut under vår bildvisning som vi bokar till ett senare tillfälle. Bilder köps från 285 kr och uppåt.

På Ateljé Karlheden i Uddevalla har vi lång erfarenhet av barn- och babyfotografering. Anette Juhlin är vår fotograf och började arbeta med detta 2006. Vår studio har gott om rekvisita som kan användas under fotograferingen, men om ni istället föredrar något eget går det självklart också bra. Vi kan även byta bakgrund för att få en stor variation av bilder att välja ifrån. Bilder som kommer ge er glädje och ett minne för livet.

Välkomna till Ateljé Karlheden.

Boka tid för barnfotografering hos oss. Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0522-166 67 eller via e-post, karlheden@portrattfotografen.se

Gilla oss på Facebook