Barnfotografering i Uddevalla

  • Barnfotografering i Uddevalla

Vi på Ateljé Karlheden har lång erfarenhet av barn- och babyfotografering. Alla barn är underbara! En del spontana, blyga, fräkniga, spralliga och eftertänksamma… Att ta porträttfoto av barn är en utmaning för alla barnfotografer och jag försöker fånga barnet i både lek och allvar.

Barnporträtt – ett minne för livet

Barnfotografering sker alltid på barnens villkor. Vi rekommenderar att du bokar en tid när du tror att barnet är som piggast och gladast, det blir då ett roligt minne för livet. Skulle det mot förmodan inte fungera för barnet att slappna av så kan vi göra en ombokning på vår bekostnad och ta nya bilder. Jag bokar in 1 timme i min kalender för fotograferingen så vi har gott om tid för att få de fina bilderna ni önskar.

Syskon är förstås välkomna, vi fotograferar både enskilda bilder och tillsammans. Vi leker oss fram till många härliga bilder och studion är full med rekvisita som vi kan använda under fotograferingen. Har du något som du vill ta med på bild som exempelvis barnets favoritnalle eller favoritleksak? Inga problem, du bestämmer själv vilka rekvisita som ska användas. Vi kan även byta bakgrund, allt för att du ska få en stor variation av bilder att välja bland. Bilder som kommer att ge glädje och bli ett minne för livet. Välkomna till Ateljé Karlheden.

Boka tid för barnfotografering hos oss. Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0522-166 67 eller via e-post, karlheden@portrattfotografen.se

Gilla oss på Facebook