Gravid

Grattis till graviditeten!

Jag fotograferar dig gärna i slutskedet av graviditeten, när magen är hög och fin. Vi leker fram fina bilder i studion eller om ni hellre vill ute i det fria. Jag fotograferar en hel del bilder så ni har att välja på vid bildvisningen, både enskilda bilder på  mamma och gärna bilder på båda föräldrarna och även tillsammans med ev.syskon om ni vill det. Jag vill så gärna fånga er gemensamma glädje, kärlek och förväntan inför barnet.

Den bästa tiden att ta gravidbilder är runt vecka 35-38. Då är magen som störst, men du har förhoppningsvis inte samlat på dig så mycket vätska ännu.

Vi hörs av i god tid innan fotograferingen för att se vilken stil på bilder du gillar och diskutera klädseln. Du bestämmer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha på dig.

Bra att tänka på inför fotograferingen-undvik gärna hårt åtsittande kläder timmarna innan fotograferingen om ni vill ha lite mer lättklädda bilder. 

Ta även gärna med fräscha underkläder, smycken, koftor. åtsittande klänningar kan också vara fint. Kanske även någon personlig pryl ni köpt till barnet, nalle t.ex.

Vi på Ateljé Karlheden har nu även ett fint erbjudande att om du vill boka en nyföddfotografering så  ingår  gravidfotograferingen utan kostnad

Välkommen att boka tid.

Gilla oss på Facebook